Massage

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lichaam, zodat je kindje zo goed mogelijk kan groeien. Ook bereid je lichaam zich voor op de bevalling. Al deze veranderingen doen niet alleen lichamelijk maar ook emotioneel, mentaal en energetisch iets met jou. Daarom is een massage ideaal om te ontspannen en weer op te laden.

Een massage:

  • vermindert klachten en ongemakken
  • ontspant zowel lichaam en geest, en
  • biedt steun, nabijheid warmte en liefdevolle omhulling.

Midoula biedt verschillende soorten massages.

Zwangerschapsmassage € 75,- voor 60 minuten € 45,- voor 30 minuten
Heerlijke ontspanningsmassage vanaf +/- 20weken zwangerschap. Tijdens deze massage is de focus even helemaal gericht op zelfzorg, je ligt op je zij en mag al je zorgen even loslaten en even helemaal ontspannen.

Perineum massage € 20,-
Dit is een uitleg, deze massage doe je zelf of vraag je aan je partner om te doen.

 

Bevallingsmassage € 110,-
Massage voor tijdens de bevalling waarbij we gebruik maken van drukpunten die de bevalling kan bevorderen en de pijn kan minderen.

 

Kraammassage € 85,- voor 60 minuten € 55,- voor 30 minuten
Massage rondom de kraamperiode. Deze massage is een moment van welverdiende rust en ontspanning na de zwangerschap en bevalling. De massage ondersteunt het lichaam waardoor het sneller kan herstellen. De afvalstoffen worden afgevoerd en de energie vernieuwd.

 

Lactatiemassage € 30,-
Als je een borstvoedingswens hebt kun je ter voorbereiding je borsten masseren. Tijdens de massage wordt oxytocine en prolactine geproduceerd wat de aanmaak van moedermelk bevorderd. Naast het ontvangen van de massage krijg je ook instructies voor het zelf uitvoeren van een lactatiemassage voor tijdens en vlak voor de voeding.


Rituelen
Midoula biedt ook baarmoederpakking en MomBlessings aan. Dit stemmen we

MomBlessing € 35,-

De MomBlessing is een ritueel waarbij we, afhankelijk van jouw wens, ons lichaam bedanken voor de zwangerschap en bevalling of de zwangerschap afsluiten. Ook kunnen we met de MomBlessing het moederschap verwelkomen. Tijdens de Blessing lig je ontspannen in een met kussens en dekens ondersteunende YinYoga houding. Je mag het heerlijk over je heen laten komen. De MomBlessing kan in combinatie met de baarmoederpakking en de kraammassage.